Още в началото на пандемията разбрахме, че Дейвид Лийч (Атомна блондинка, Дедпул

...
Още в началото на пандемията разбрахме, че Дейвид Лийч (Атомна блондинка, Дедпул
Коментари Харесай

Брат Пит влиза в Убийствен влак

Още при започване на пандемията разбрахме, че Дейвид Лийч ( " Атомна русокоска ", " Дедпул 2 " и " Бързи и гневни: Хобс и Шоу " ) приготвя филм, в който Брад Пит ще влезе в основната роля.

Става дума за  " Убийствен трен "  (Bullet Train), който е основан на романа със същото име на японския създател Котаро Исака. След съвсем две години очакване най-сетне беше пуснат и първи филмов откъс, който ни потапя в насилствения свят на героя на Брад Пит.

Той е наемен палач, който има привидно елементарна задача - да се качи на трен, в който има прикрито куфарче. Да го вземе и достави на който би трябвало. Разбира се, не е толкоз просто, тъй като се оказва, че във въпросния трен има още няколко като него (наемни убийци), изпратени със същата цел, само че от разнообразни хора.

Не след дълго те схващат един за различен и настъпва огромен " ваучър ". От филмовия откъс ни излиза наяве, че ще има много екшън в тесни пространства (все отново влаковете не се славят, че са кой знае какъв брой просторни). И несъмнено е нещо приблизително сред " Дедпул " и " Джон Уик ".

В  " Убийствен трен " ще забележим, с изключение на Брад Пит, Джоуи Кинг, Зази Бийтс, Майкъл Шанън, Арън Тейлър-Джонсън, рапърът Bad Bunny и Сандра Бълок.

" Убийствен трен " е по кината от 15 юли

Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР